Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na przeznaczenie 500-600zł na samo radio, szukam czegoś dobrego z bursztynowym podświetleniem oraz usb, w panelu czy z tyłu obojętnie, bo mój pendrive po włożeniu do usb wystaje może 1,5cm. W tej cenie kupię radio z wbudowanym blootooth ?

ALPINE CDE-123R można wyrwać za 600 zł co powiecie o tym radyjku ?

Trochę później myślę o zmianie głośników z przodu(przy nogach) oraz wygłuszenie drzwi, dodanie 16 i piszczków do drzwi. Czy to duży koszt aby osiągnąć barwny i czysty dźwięk.

Z góry dzięki za pomoc.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Jak chcesz tanie i dobre radyjko to zerknij na JVC. Jak słuchasz CD tyle co USB to zwróć uwagę na przetwornik, ważne żeby był z lab BurrBrown (jest info na www JVC) widziałem kiedyś takie właśnie w miarę nie za drogie. Na podobną do JVC, Alpinkę wywalisz ponad tysia. A 16cm w nogi to trochę roboty będzie, nie?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeżeli głośniki mają być zasilane z radia to daj jakieś Power bassy/hertze dsk odseparowane zestwy oczywiście a nie jakieś coaxialne :)
Opublikowano
Spox ale ja miałem coaxiale 13cm Infinity Kappa 52,9i, grały cudnie, powaga. Tanie też nie były, więc wychodzę z założenia że dobry coaxial nie jest zły :D