Skocz do zawartości

cos nie tak z wysokoscia obrotow silnika ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sluchajcie dzisiaj jakis dziwny objaw zaczal sie ukazywac ,, mianowicie zauwazylem ze jak sie ja odpali ladnie po odpalenie obroty spadaja tak do 700-800 (na oko) ale pozniej jak sie juz przejedzie kawalek to zauwazylem ze np na luzie spadaja tylko do tysiaca trzymaja sie jakies 3 -4 sec na tysiacu i spadaja pozniej do normalnej pozycji ... co to moze byc ..??
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
Wyczyść silniczek krokowy i po sprawie.

ten silniczek krokowy od gazu czy jest jeszce jaksi inny ?? czy to ten sam ?? bo niezbyt wiem ,,,

Opublikowano
czy jesli jest zapchany ten silniczek krokowy moze tez to oddzialywac na odpalanie ?? bo mi sie zdaje ze jakby wolniej odpala teraz w sesie ze trzeba dluzej ja krecic .../??
Opublikowano
Krokowy może mieć wpływ na zapalanie a jaką masz instalkę lpg?
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
ale w sesie jak jaka ?? chyba 2 lub trzciageneracja nigdy nic sie nie dzialo .... nigdy nie strzealal wszystko bylo zawsze ok .. ale ja nie odpalam na gazie tylko na benzynie to mimo to moze miec cos wspolnego ??
Opublikowano
Jeśli dzieje się to na gazie to wyczyść krokowy od gazu może jest zapaskudzony i się przycina...
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
to czy w taki razie moze miec to wplyw na odpalanie ?? czy raczej to nie to skoro ja odpalam na beznzynie ??