Skocz do zawartości

Prosba o ocene aukcji - BMW Z3 1997 ROK, 1.9 IS, 140 KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wyglad +, kolor+,silnik-, autko fajne kolor niezly ale kolego auto mozesz ocenic jedynie jak go zobaczysz na zywo i sie nim przejedziesz u mnie dyskwalifikuje go jedna rzecz osobiscie nie lubie tych silnikow
Opublikowano
w bmw osobiscie patrzyl bym za takimi silnikami jak np 2.8benzyna, 2.5benzyna, 3.0d, 2.0benzyna spalania wcale nie sa duzo wieksze od 1.8is a efekty i ogulnikowo dla mnie to ''noc'' a ''dzien'' pozdrawiam
Opublikowano

Na zdjeciach nie wyglada zle jesli chodzi o stan.

A te "mody" to kwestia gustu ...jednemu sie spodobaja innemu nie. Dla mnie do wywalenia odrazu brewki i te 2 rzedy naklejek, nerki, ledy niebieskie :duh: :nienie: , no i folia na konsoli srodkowej odchodzi.

Wyposazenie biedne, po liczbie przyciskow widac ze tylko klima jest i pewnie jakis alarm. Siatka alu w zderzaku, nie wiedziec dlaczego skoro nowa kratka chyba ok 200zl kosztuje w ASO.

Tyl przekladany od R6 (szeroki).

No i bez palakow balbym sie jezdzic.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]