Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem wlasnie przed zakupem swojego pierwszego (yey!) BMW.

Aktualnie w planach jest 328xi (wersja USA, skladana w niemczech) i stad kilka moich pytan.

1. Z tego co czytalem z czesciami nie ma problemu - wiec nie ma sie czym martwic ? :>

2. Zmiana komputera z US na EU podobno jest mozliwa ale nie w ASO - jakies podpowiedzi gdzie szukac osob z takimi mozliwosciami / jakie sa koszta ?

3. Przebieg 150.000-170.000, samochod z 2007r - jakies opinie ? Wiadomo w bajki i smoki nie wierze wiec w przebiegi po 80.000 tez nie.

4. Cos waznego o czym powinienem wiedziec ? :D

Pozdrawiam i mam nadzieje ze z pomoca forum wkrotce bede w stanie dokonac w miare mozliwosci 'bezpiecznego' zakupu ;)

Opublikowano

1 tak cześć sa ogolnie dostępne

2 a po co zmieniać ? Przestawiasz w BC na km i jeździsz

3 mój jest z 2008 i ma 33 tys możesz nie wierzyć tyle ze ja kupowałem uszkodzony.

To nie diesel więc dpf i turbina sie nie zepsuje.

4 pali sporo jak masz możliwości to kup 330i

Opublikowano
Dzieki za odpowiedz, co do spalania to pracuje w domu takze przejzyje ale poszukam 330i ;>, a zmiana komputera zebym mogl serwisowac w ASO (wiem jakie roznice w cenie ale mam po znajomosci wiec dam rade ;) ) z tego co sie dowiedzialem to na komputerze US nie moga usuwac bledow itp stad potrzeba zmiany
Opublikowano
To zmień ASO jak takie bzdury pitolą. Można robić to bez problemów.

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.