Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym takich cudownych środków nie wlewał w silnik, tym bardziej w solidny M62. Tym bardziej, że masz przebieg niecałe 150.000km - więc silnik nówka. Chociaż w taki przebieg też nie wierzę z tego rocznika. Raczej x2, x3...

Według producenta Shell również paliwa V-Power wypłukują brudy - może od tego zacznij (choć dla mnie V-Power, a ostatnio Fuel-Save to tylko niezły kit marketingowy).

Opublikowano
mi te v-power itp to kit jakich mało, idzie z tego samego zbiornika co inne ale za to z kieszeni inaczej;) Przebieg 100% autentyk bo full dokumentacja BMW services:) bez tego z tego rocznika sam bym w to nie uwierzył;) a ostatni serwis miałem miesiąc przed zakupem tak więc w miesiąc 100000km by nie zrobił, zresztą to widać po wnętrzu i kondycji silnika;) No to se odpuszczę ten środek. Poprostu przeglądałem różne kosmetyki znanych i dobrych firm i wpadło mi to w koko, bo ja lubię i dbam o każde swoje bmw, jak się nie żałuje na nie finansów to sie odwdzięczają;) Pozdrawiam wszystkich posiadaczy 4 kółek z bawari:)