Skocz do zawartości

bmw e36 ,316 compakt, jak dopasowac głosniki zestaw?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,chce kupic zestaw głosników w miare tanich ,a dobrych: na chwile obecna graja mi one. nie wiem ale same wysokie tony . na przód pod nogi jakie najlepis niskotonowe, w drzwiach wysokotonowe, a tylnie sredniotonowe? jakie wymiary sa na przód,drzwi i tył głosników?JAKIE SA WYMIARY POSZCZEGOLNYCH GŁOSNIKÓW
Opublikowano
tez sie nad tym zastanawiałem kupiłem suba w bagażnik. I powiem tobie że mi to starczy bo i tak sie nie dogadam z nikim w środku a te simensy nie grają aż tak żle no chyba że jesteś audifilem albo potrzebujesz czegoś żeby cię wszyscy słyszeli w koło. Pod nogami 13 cm z tyłu 10 cm a w drzwiach to nie patrzałem.kiedyś sie tym interesowałem nawet byłem w firmie car audio i mi wycenili za dobry sprzed bez radia bo mam dobre jakieś 2500 do 3000 zł. Podziękowałem i za tą kasę doinwestowałem auto i jestem bardziej zadowolony.