Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to temat o Bmw E92 328i....

Fajnie jakby ktos to auto sprawdzil...Gdyby uszkodzenia byly takie jak na zdjeciach a auto jako tako naprawione to bylaby to niezla oferta...nie spodziewajmy sie naprawy ideal...ale jak na takie uszkodzenia (w koncu nawet poduszki nie wywalilo) to gdyby utargować jeszcze (a na 100 % cos sie jeszce urwie i to nie 500 zl) pare tysi to oferta robi sie ciekawa jak na E92 z 3,0 , a ten silnik to naprawde świetna sprawa (fajniej brzmi niz ten w 330i 272 ps, a osiagi minimalnie gorsze - od 0 do 160 330i robi w 15s, 328i w 16s).

Opublikowano

No i wrócilem. Nie wiem dlaczego ale zdarli naklejki pod rejestracją z nazwą salonu z którego pochodzi. Gość który jest "opiekunem" auta wydaje się być w porządku. Dla sprawdzenia jego zaufania powiedziałem, że może zacząć szukać e90. Podkreśliłem, że auto ma być nie z USA. :D Powiedział, że na placu nie ma ciekawych e90 - nie wiem czy chodziło mu o konkretnie o e90 bo widziałem tylko jedną czy o całą serię e90 z 1 i 2 włącznie bo tych było więcej.

up@ na pewno będę odwiedzał ten komis jeszcze więc mogę głębiej się przyjrzeć tej e92 o której jest temat a od paru postów nie wspomniałem ani słowa. :D

Edit2. Przypomniałem sobie, że to auto z Modlińskiej... A tam nie chce mi się zapuszczać.

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
poza tym regulamin się kłania koleżko :nienie:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały