Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Tak jak pisałem (jak się okazało nie w tym dziale) jestem nowy użytkownikiem tego forum i bmw.

Bawiłem się różnymi ustawieniami i pełen szczęścia odkryłem, że oprócz j. niemieckiego które ni w ząb nie rozumiem jest jeszcze do wyboru j. angielski. Jednak po takich skokach w menu nagle patrzę a tu brakuje widocznie jednej linijki :duh:

na górze jest radio i później od razu przeskakuje mi na board computer a wyżej powinna być jeszcze nawigacja. Dlaczego tak się stało ? Jak był język niemiecki to po naciśnięciu nawigacji wyskakiwał jakiś komunikat prawdopodobnie o braku CD w bagażniku.

Czy da się to jakoś odkręcić czy zniszczyłem sobie jedną funkcję po prostu skacząc po menu ? :mad2:

Druga sprawa: czy jeśli po prostu coś wyłączyłem i da się to przywrócić: zakup płyty dvd da mi nawigację w języku polskim (http://allegro.pl/bmw-nawigacja-e60-e90-x5-x6-e39-e46-2012-najtaniej-i2456481897.html )

Będę wdzięczny za pomoc, bo jak sobie rozwaliłem taki bajer to mnie krew zaleje....

czy ktoś byłby w stanie pomóc i coś podpowiedzieć ? wczoraj zauważyłem, że pojawianie się przycisku nawigacji staje się loterią... no i czy ta płytka będzie pasować ?

Opublikowano

cóż, nikt nie odpowiada, natomiast ustaliłem parę kwestii:

nawigacja zniknie z menu jeśli będziemy chcieli ją włączyć a nie będzie żadnej płyty w czytniku

kwestię mapki też powoli ogarniam, kompletuje potężny zbiór plików i know-how na forum i nie tylko, temat można zamknąć, sorki ciągle się uczę ;)