Skocz do zawartości

e39 zgubiony jedyny kluczyk - jakie rzeczy na przekładke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy zgubiłem jedyny kluczyk, auto mam otwarte ale nie mam kluczyka, co muszę kupić żeby odpalic samochod i rzeby dzialał centralny z pilota
Opublikowano

Widzę tutaj dwa wyjścia z sytuacji:

1 kupić kluczyk,stacyjkę,zamki,moduł EWS / najlepiej komplet z jednego auta/

albo

2 udać się do najbliższej ASO BMW,udowodnić,że jest się właścicielem auta i zamówić kluczyk

należy policzyć która opcja jest tańsza

Opublikowano

najtaniej (ale musisz mieć magika od elektroniki ) to daj deaktywować EWS i daj dorobić klucz według któregoś ze zamków

później pozostanie kupić kluczyk z pilotem i pilot zakodować

albo tak jak kolega radzi - kup komplet (jak będzie z kompem silnika to sam wszystko uruchomisz)

Opublikowano
w takiej sytuacji najlepiej udaj sie do aso z dowodem rejestracyjnym, nie jestem pewien ale chyba taka przyjemnosc kosztuje ok 400 pln ale za to masz oryginalny kluczyk i najmniej roboty, mozesz najpierw przedzwonic i dowiedziec sie o cene
GDYBY PAN BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Opublikowano
w takiej sytuacji najlepiej udaj sie do aso z dowodem rejestracyjnym, nie jestem pewien ale chyba taka przyjemnosc kosztuje ok 400 pln ale za to masz oryginalny kluczyk i najmniej roboty, mozesz najpierw przedzwonic i dowiedziec sie o cene

ja jak pytałem to chcieli 780zł za nowy kluczyk

Opublikowano

a orjentujecie sie moze panowie czy do auta mozna zakodować dowolny kluczyk do centralnego chodzi mi o to zeby kupic jakis kluczyc i zakodowac tak aby zamukał i otwieral auto

w serwisie kluczyk bez pilota 240 zl z pilotem 680zl

Opublikowano

zostaja już mi 2 opcje, zmienie stacyjke i zamek razem z kluczykiem a za 150zl magik zaprogramuje mi nowy do EWS albo za 350zł wyłącze immo i wtedy ile bede chciał tyle będe mógl miec kluczyków

w serwisie owszem zrobia po vin ale jak cos było grzebane to 250zł bez pilota i zostane bez niczego :( cieżki temat ogolnie