Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Klubowicze planuje zakupić bmw (wracam do wielkiego świata;) ) mam na oku BMW E92 coupe rok 2008 2.0 Benzyna... Co możecie mi powiedzieć o tym aucie ? Na co mam uważać ? Co jest plusem co minusem modelu 3, e92 ? Wchodzę w "nowy" świat i nie chcę spaść szybko na ziemię... dziękuje

pozdrawiam

Don't follow the rules. Make them..
Opublikowano
Wchodzę w "nowy" świat i nie chcę spaść szybko na ziemię...

:norty: nie chce sie madrzyc ale jest cos takiego jak funkcja szukaj :) ewentualnie mozesz kliknac pare stron wstecz i poszukac :)

pewnie dostaniesz ostrzezenie od moda :norty:

Opublikowano
ludzie... bez krytki będzie lepiej... chce kupić i chce znać Wasze zdanie, a nie zdanie o błędzie ortograficznym czy szukaniu na forum... jeżeli nie chcesz mi pomóc to przynajmniej nie przeszkadzaj...a jeżeli dostanę od admina ostrzeżenie to ja a nie Ty. pozdrawiam
Don't follow the rules. Make them..
Opublikowano

kolego po pierwsze Twój temat sugeruje, że szukasz pomocy w usterce- powinien być bardziej określony . Poza tym jak każdy kto chce kupić auto założy nowy wątek nie czytając forum to będzie tu bardzo ciekawie, wyobraź sobie watki w stylu "co sadzicie o 3....i" albo "jakie macie spalanie w...." i tak z 50 razy. Wszystko już było milion razy , silnik jest ten sam co w sedanie i kombi poczytaj /szukaj.To właściwie zwykła 3 w innej obudowie a blachy się nie psują :)

Proponuję zamknąć temat. To nie krytyka. Jak chcesz znać nasze zdanie to poczytaj bo szkoda ciągle o tym samym pisać.

2.0 do "kupety" to zdecydowanie za mało.

Opublikowano

Wchodzisz w "nowy" świat i nie chcesz spaść szybko na ziemię to nie kupuj 2.0 w benzynie.

2.0 w benzynie to tylko do lansowania, do latania nie nadaje sie bo bedzie cie dymac polowa taboru na drodze.

Co najwyzej z Fiatem PANDA bedziesz mogl sie sprawdzic.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.