Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie!

mam disa v44 i bmw e46 320d przed liftem. jak narazie ograniczylem sobie programowo egr (na 70mg/stoke)

co moza jeszcze ciekawego w tym disie porobic??? jak np zrobic zeby przy otwieraniu zaswiecily mi sie raz kierunki a przy zamykaniu dwa razy??

piszcie jak mozecie to ze zdjeciami co ciekawego moza pozmieniac :)

pozdrawiam!

Opublikowano

ok dzieki kolego za filmik :)

oczywiscie jak to zmienie to pozniej zeby diagnostic mi chodzilo to bede musial to poprzełaczac jak bylo na poczatku?

Opublikowano
Capaz.. co jeszcze ciekawego mozna sobie pozmieniac w tym coding oprocz tych kierunków podczas otwierania i zamykania drzwi kluczykiem ??
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj Capaz. zmienilem tak jak w filmie no i jest problem bo wtedy nie mam w disie polaczenia (tam gdzie jest wskaznik baterii i sygnalu). i nie da sie polaczyc...

jak zmienie vm na on a fister zostanie to wtedy polaczenie jest , ale dalej nie da sie nic zrobic

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ecba726e64d3953e.html - taki komunikat mi pokazuje...

nie wiem .. zrobilem jeszcze zrzut z disa z "administrator" i tam na dole pisze Instalation type : TIS Hard disk , Diagnostic Hard disk... nie pisze nic o coding.

mam dis v44 z programingiem mial byc.....

napisz co i jak. dzieki :)

Opublikowano

wsztstko działa.

tylko przechodzilem tam przez te car memory i nie widze tam tej opcji aktywowania kierunkow przy otwieraniu zamykaniu auta.

czym sie wogole rozni car od key memory...

Opublikowano

przeszukalem wszystko i nie ma tego...

a jeszczee jest taki problem ze jak cos zmieniam i chce to dac przez set vehicle to kiedy pisze zeby wylanczyc silnik i wlaczyc nie zapisuje nic. wylanczalem wlanczalem (czekalem do minuty) , pozniej probowalem bez wylanczania.. no nie chce pojsc

Opublikowano
jeszcze kurde cos sie podzialo ze nie pokazuje mi na liczniku ze mam drzwi otwarte, wogole ta ikonka auta sie nie swieci, a nic nie przestawialem