Skocz do zawartości

ciekawe modyfikacje w dis v44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie!

mam disa v44 i bmw e46 320d przed liftem. jak narazie ograniczylem sobie programowo egr (na 70mg/stoke)

co moza jeszcze ciekawego w tym disie porobic??? jak np zrobic zeby przy otwieraniu zaswiecily mi sie raz kierunki a przy zamykaniu dwa razy??

piszcie jak mozecie to ze zdjeciami co ciekawego moza pozmieniac :)

pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor
??? a co to znaczy fister i vm off ?? nie rozumiem.. mozna jasniej?? dzieki:)
Opublikowano
  • Autor
ok czekam na filmik. dzieki wielkie
Opublikowano
  • Autor

ok dzieki kolego za filmik :)

oczywiscie jak to zmienie to pozniej zeby diagnostic mi chodzilo to bede musial to poprzełaczac jak bylo na poczatku?

Opublikowano
  • Autor
Capaz.. co jeszcze ciekawego mozna sobie pozmieniac w tym coding oprocz tych kierunków podczas otwierania i zamykania drzwi kluczykiem ??
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witaj Capaz. zmienilem tak jak w filmie no i jest problem bo wtedy nie mam w disie polaczenia (tam gdzie jest wskaznik baterii i sygnalu). i nie da sie polaczyc...

jak zmienie vm na on a fister zostanie to wtedy polaczenie jest , ale dalej nie da sie nic zrobic

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ecba726e64d3953e.html - taki komunikat mi pokazuje...

nie wiem .. zrobilem jeszcze zrzut z disa z "administrator" i tam na dole pisze Instalation type : TIS Hard disk , Diagnostic Hard disk... nie pisze nic o coding.

mam dis v44 z programingiem mial byc.....

napisz co i jak. dzieki :)

Opublikowano
  • Autor

swieca sie bo to zrzut jak juz vm byl na off a fister na on :)/

ok to jak mowisz ze nie musza sie swiecic to ok.

Opublikowano
  • Autor

wsztstko działa.

tylko przechodzilem tam przez te car memory i nie widze tam tej opcji aktywowania kierunkow przy otwieraniu zamykaniu auta.

czym sie wogole rozni car od key memory...

Opublikowano
  • Autor

przeszukalem wszystko i nie ma tego...

a jeszczee jest taki problem ze jak cos zmieniam i chce to dac przez set vehicle to kiedy pisze zeby wylanczyc silnik i wlaczyc nie zapisuje nic. wylanczalem wlanczalem (czekalem do minuty) , pozniej probowalem bez wylanczania.. no nie chce pojsc

Opublikowano
  • Autor
jeszcze kurde cos sie podzialo ze nie pokazuje mi na liczniku ze mam drzwi otwarte, wogole ta ikonka auta sie nie swieci, a nic nie przestawialem