Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, moze ktos wie jak przywrocic informacje serwisowe w navigacji profesionel po wgraniu polskiego menu

niestety po wgarniu w niektorych navigacjach znikaja informacje serwisowe i nie wiem jak je przywrocic --- prosze o podpowiedz pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Następny!!

Masz czym wgrać nowy soft do CCC ?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Generalnie to 5 minut pracy i śmiga.
Opublikowano

Nie zawsze wystarczy dodać FA, czasem to pomaga, czasem nie, ostatnio się męczyłem z taką odpuściłem, zrobiłem update serwisy wróciły do i-drive. Później zabawa z ustawieniem serwisów bo pokazuje kosmiczne przebiegi i daty itd. Wg mnie to spolszczenie przynosi więcej szkód niż pożytku.

Podejrzewam że ktoś musiał się wcześniej bawić, namieszał we wszystkim co się dało i stąd efekty.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Nie mogę za dużo powiedzieć bo "zjedzą" mnie koledzy od PL menu :)

Podpowiem tylko że chodzi o jeden moduł i wystarczy kabelek.

Opublikowano

To niech sobie jedzą, kto chce to ma dostęp, kto ma zrobić sobie sam i tak zrobi, kto ma zapłacić zapłaci. Najlepsze jest to, ze tu o nic nie zapytają jak coś nie wiedzą, wszechwiedzący :D ale po innych forach lub na PW jak zadadzą pytanie to ręce opadają.

Ale fakt w politykę for nie będę się mieszał bo nie wypada... ;)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ktoś zepsuł i nie potrafi znaleźć sposobu naprawy to niech ktoś inny zarobi :)

Kolego który założyłeś post zgłoś się do kogoś kto wgrywa PL menu to Ci to zrobi z jakieś drobne.