Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie, chciałbym dukupić sobie adapter do e90, posiadam tylko wejście AUX i radio professional, a chciałbym sterować Ipodem ze strony kierownicy i radia, nie posiadam iDrive, chciałem zapytać jaka jest cena takiego adaptera, i jaki model wybrać? Nie znam się na tym i chciałbym wiedzieć ponieważ słyszałęm że ponoć jakiś tam model blokuje utwory na Ipodzie do jakiejś tam ilości?
Opublikowano
Witam, mam pytanie, chciałbym dukupić sobie adapter do e90, posiadam tylko wejście AUX i radio professional, a chciałbym sterować Ipodem ze strony kierownicy i radia, nie posiadam iDrive, chciałem zapytać jaka jest cena takiego adaptera, i jaki model wybrać? Nie znam się na tym i chciałbym wiedzieć ponieważ słyszałęm że ponoć jakiś tam model blokuje utwory na Ipodzie do jakiejś tam ilości?

A jest coś takiego ?

Przez wyjście AUX nic się nie da zrobić,sterować ipodem mogłbys prawdopodobnie tylko gdybyś posiadał USB w samochodzie.

Ale to tylko moje domysły,sam mam podłączonego Iphona przez AUX i to wszystko.

Opublikowano
No ja też tak mam, ale nie podoba mi się jakośći ponoć są adaptery do Ipodów jakieś?