Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jest problem,ale powiem od początku stała buma na podwórku i był przekrecony zapłon bo w pośpiechu został zostawiony i stała tak może z godzine.Wsiadam chce zapalić złapała dwa razy i zgasła i teraz tylko kreci i nie zapala,zmieniałem kluczyki odpinałem akumulator przejrzałem bezpieczniki i wygląda wszystko że powina cykać bez problemu. i co tu dalej obstawiam że pompka siadła w baku ale wydaje dzwieki jak zawsze do tej pory. Prosze o porade bo potrzebne mi bardzo auto a bumka nie może zawieść:)a dodam że dwa razy pompa szwankowała jak było mało paliwa buma jest tylko na benzynie.
Opublikowano
nie ma wyjścia siodłaj konia :mrgreen: a tak serio to akumulator słaby w bmw często powoduje takie numery :cool2:
Opublikowano
Ja u siebie zauwazylem ze czsami po ok.10 mim. postoju przekrecam kluczyk i nic -otwieram i zamykam centralny zamek od srodka i zaczyna krecic ale nie zapala - dopiero po kilkukrotnym nacisnieciu przycisku centralnego zam. odpala.Mam juz to chyba z 5 lat. i nie wiem oco chodzi :shock:
Opublikowano
jest tak,bema stała całą noc zapaliła od strzała,pojeździła dwa dni i znowu nie zapala,postała noc i jeździła odnowa:) wczoraj już nie zapaliła i do dziś też nie,wyjąłem pompke paliwową i co sie okazuje,podpinam pompke do prostownika pompka kreci podłanczam do auta pompka nie pracuje. gdzie znajde bezpieczniki od układu paliwowego lub gdzie szukać przyczyny braku prądu?
Opublikowano
k96. Poszukaj na necie jak się sprawdza przekaźniki lub go podmień. Jeśli nie ma K96 to będzie zielony pierwszy z lewej. Wszystko jest w sieci poszukaj pobaw się z panem google a wszystko znajdziesz :)
Opublikowano
są trzy pozamieniałem losowałem:) i działało puzniej znowu przestała pompka pracować i potem znowu zresetowałem komputer zamieniłem przekaźniki i działa,ale takie losowania i zamiany to nic pewnego trzeba do komputera.