Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jest możliwość na CIC włączyć na mniejszej części monitora strzałki z nawigacji? Taka opcja działa w CCC ale w CIC już nie widzę takiej możliwości,

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

Jest możliwość na CIC włączyć na mniejszej części monitora strzałki z nawigacji? Taka opcja działa w CCC ale w CIC już nie widzę takiej możliwości,

Pozdrawiam

jesli posiadasz duzy ekran CIC (nawigacja PREMIUM) to istnieje mozliwosc wlaczenia strzalki, wystarczy podzielic EKRAN na pol, a nastepnie wybrac -strzalki lub pozycja pojazdu

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano

Witam

Kolego z NawiBmw ostatnio wgrywałeś mi PL do nawi w E91 WRO. Jak dobrze zauważyłeś miałem bardzo stary soft w iDrive i był na tyle stary że takiej opcji tam nie było (strzałki) W tym nowym co mam od Ciebie wszystko już działa bez problemu (z wyjątkiem BT ale to się poprawi :) )

Pozdrawiam