Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc co myślicie : link

No i treść maila po pytaniu o przebieg, rok i ewentualne wymiany :

"witam a wiec auto jest z 1989r.i realny przebieg to nie wiem bo jak ja kupilem to miala silnik 2.5 12V ale prawdopodobnie miala glowice peknieta wiec nie robilem juz tego silnika tylko juz wstawilem mocniejszy 2.5 24V z sekwecja STAG 300 instalacja jest rewelacja przebieg na tamtym silniku mial org.230 000 okolo a poprzedni 1 wlasciciel w polsce to policjant i jej napewno ne krecil a teraz ma ten silnik i zyleta ma swoja moc na gazie jak i na bezynie zbiera sie jak glupia zero roznicy pod maska nic nie brakuje wszystko jest org mechanicznie jest wszystko ok nic naprawde nie trzeba robic przez dlugi czas ostatnio zmienilem z przodu jakies3tyg. temu nowe tarcze i klocki jak i z tylu sa tez nowe caly komplet ale z miesiace temu ogolnie tylko lac i jezdzic zeby auto wygladalo poprawic troche blacharke pod lakierowac ja wtedy to juz jest zajebista bryka obskurnie nie wyglada ale tyl zderzak musialby polakierowac i to co opisalem w ogloszeniu jak masz kogos kto tanio to zrobi to masz ladny samochodzic doinwestowany od zakupu to troche kasy w nia wlozylem cale wnetrze kupilem skory wraz z deska,roletami na tyl i boki co zadkosc dostac na allegro , wykladzina na podlodze bo miala niebieskie wszystko teraz wyglada jak powinna kupilem org. 18 felgi za 1600zl AC SCHNITZER wydech ultera org. tylko koncowy ladnie mruczy Xenony zalozylem 5000 w nocy ladnie swieci alu na zime 16 kupilem model e39 ladna zima jeszcze jest na 2 sezony a wszystko to zliczyc jeszcze tylko blacharki nie zdazylem prysnac bo wyjechalem d pracy i juz czas kupic 7 E38 planuje od dawna za same auto dale 4000tys. i te wszystkie zmiany to duzy wklad no i od policjanta kupiona nie byla zajechana i wziolem nia dlatego ze buda nigdy nie byla bita,przerysowana czy cos podobnego pelen org.a mialem do niej duze plany ze ja odrestalruje za igle wnetrze zrobione i inne ciekawe rzeczy tylko blache prysnac i nikt takiej nie bedzie mial i bmw na wartosci ci nie straci bo sa w cenie nie jeden by chcial miec taka pozdr,gdybym chcial jeszcze pisac to jescze by tego bylo troche"