Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam , za wymienienie termostatu, pasków klimy i alternatora, przeczyszczenie kolektora, zaplacilem 400zł. Ile mniej wiecej kosztuje wymiana termostatu, i pasków
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
jeszcze tam wymienil gumy stabilizatora , przeczyscil kolektor i przepustnice, ale to nie zmienia faktu ze jest świnia. byl nawalony i jak dzwonilem jak byl trzezwy to spytalem dobrze uregulowalem ? dobrze. A wiesz ile? przypomnij mi , 400zl aaa to dobrze :D:D
Opublikowano
spytalem czy naprawa biegow w tej cenie? Powiedzial ze spoko tylko musze tulejki kupic. ale z tego co sie orientowalem trzeba skrzynie wyciagac. Moj problem polega na tym ze ciezko wbic 3 , niekiedy 5 sie wbija,. A jak 5 wbije to nie wraca do normalnej pozycji. Ile kosztuje zrobienie chipa kolego?? bo widze ze masz pojecie:)
Opublikowano

Zależy. Same tulejki to koszt jakieś 50 zł - w zależności od dostawy. Robota - trudna do oszacowania. Najlepiej ściągać skrzynię niejako przy okazji zmiany sprzęgła i koła dwumasowego np.

Sama uszkodzona tulejka nie generuje jakichkolwiek negatywnych objawów dla skrzyni - nic nie uszkodzisz itd. Tylko, że szukać bedziesz 5-tki...

Koszt ściągnięcia skrzyni to od 150 do 350 zł - w zależności od warsztatu.

Opublikowano
duzo roboty z ta skrzynia? w bmce sie chyba fajnie ja wyciaga? wyciagales i robiles cos z biegami albo ktos z twoich znajomych?? ogolnie nie wiem czy sie brac za lewarek, ale wujek gadal jak byl trzezwy ze w tej cenie zsrobi wiec dokladnie uzgodnic i nic mu nie dam. Tylko czy jak powymieniam tam te tuleje to cos da? doradździe mi:)