Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, mam pytanie: Niestety musze pomalować przedni zderzak w swojej strzale i stąd pytanie jak się wyciaga czujniki? Sa one jakos przykręcone czy na wcisk?... orientuje sie ktoś może w temacie?

Z góry dzięki za pomoc:)

Pozdrawiam

Mateusz

Opublikowano

Prawy i lewy mozesz wyciagnac po odkreceniu lamp

a te srodkowe to troche wiecej odkrecania i jak pisze kolega sa na wcisk

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie;/ zwaliłem z kumplem zderzak, i musiałem wstawić auto do swojego garażu więc podjechałem kawałek - wiadomo choinka sie zapaliła - czyli: błąd obu halogenów i czujników pdc z przodu i stąd moje pytanie czy jak założe zderzak i podepne wszystkie kostki czy błędy znikną czy będę musiał kasowac błędy przez kompa?

Pozdrawiam.

Opublikowano
I jeszcze jedno pytanie;/ zwaliłem z kumplem zderzak, i musiałem wstawić auto do swojego garażu więc podjechałem kawałek - wiadomo choinka sie zapaliła - czyli: błąd obu halogenów i czujników pdc z przodu i stąd moje pytanie czy jak założe zderzak i podepne wszystkie kostki czy błędy znikną czy będę musiał kasowac błędy przez kompa?

Pozdrawiam.

Po podpieciu wszystkiego z powrotem bledy znikna, nie musisz nic kasowac kompem.

DON PEDRO - UK

http://img853.imageshack.us/img853/2999/bmwlogowallpaper300x187.jpg

Opublikowano
Rozumime, ale chodzi mi o to czy bede musiał kasować błąd i czy będzie się świecić błąd na desce? Czy poprostu zostanie zapisany w pamięci a ikonka i pdc na desce zniknie?..