Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

zakupilem sobie jupiterki mpakietowe do bmw e46 i nie mam do nich zarówek. gdzie mozna kupic pod nie zarówki zeby pasowaly do tych jupiterek (przód i tylł??? szukam i szukam i nie moge znalezc. dzieki

Opublikowano

ok diody zakupione. teraz mam taki problem....

mam problem ze slonecznikami. przy kupnie calej podsufitki z mpakietu byly sloneczniki z podswietleniem. sprawdzilem czy dzialaja (czy maja opor przy otwieraniu na mierniku ) no i wszystko bylo ok. po sciagnieciu starej podsufitki okazalo sie ze moje auto nie ma instalacji elektrycznej przygotowanej do tych lampek (no i do jupiterek). Jupiterki udalo mi sie podlaczyc ale problem ze slonecznikami. musialem tą wtyczke uciąc i przedluzyc od niej kabelki (lutowanie) i takie tam. wczoraj chcialem wzsystko popodpinac no i kurcze jak sie otwieralo sloneczniki (powinno sie swiatelko zaswiecic) no ale sie nie zaswiecilo. sprawdzam opor na daszkach (na sucho miernikiem) no i przy otwieraniu nic nie daje znaku zycia.

Watpie ze przez lutowanie sie cos podzialo.Jak myslicie co moze z nimi byc nie tak?? nie da sie ich otworzyc i sprawdzic w srodku co sie dzieje niestety....lampka oczywiscie po podlaczeniu pod 12V swieci normalnie wiec spalona nie jest.