Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Co prawda czytam Wasze forum od pewnego czasu ale dopiero teraz się postanowiłem zarejetrować i uzewnętrznić :D Na wstępie mam pytanko. Mianowicie; co możecie powiedzieć o bmw z ogłoszenia poniżej?

http://jozef.otomoto.pl/bmw-525-klima-143-km-automat-C24020715.html

Co do przebiegu to wiadomo o co chodzi, natomiast jak oceniacie resztę pojazdu? Z góry dziękuję za wskazówki i sugestie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po pierwsze zdobądź Vin tego (i każdego umieszczanego do oceny) pojazdu jeśli chcesz uzyskać na Forum jakiekolwiek podpowiedzi - tak jak napisał Kolega Adalbert.

Co do egzemplarza o który pytasz:

- lampy przednie Made in Czajna (w złym tego słowa znaczeniu)

- maska nie jest "domknięta" tzn. spasowanie jest fatalne o ile w ogóle o czymś takim można mówić w tym wypadku

- przednie lampy mają białe kierunki a tył pomarańczowe (btw. tył też wygląda na tanią chińszczyznę)

- podany przebieg trudno w parlamentarny sposób skomentować

- kwota sprzedaży mówi sama za siebie (odejmij od niej jeszcze zarobek handlarza)

Tak na marginesie dziwne jest zaznaczenie przez sprzedającego opcji "bezwypadkowy" w tym partykularnym wypadku.

W tym budżecie odpuść sobie szukanie E-39 w przeciwnym wypadku dokonasz zakupu "na raty"...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie jest napisane małym druczkiem, jak w reklamach nowych samochodów: drugie 50% po roku :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.