Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Kolegów mam mianowicie problem z e60 3.0i 2006r a mianowicie , czasami po odpaleniu falują delikatnie obroty tak jak by nie dopalal na jakis gar, trwa to chwile około 10-20sekund i potem jest wszystko dobrze , dzieje sie tak nie za kazdym odpaleniem , jak faluja obroty włacze bieg ( automat) strasznie szarpie !!!!! musze spowrotem na luz !!!! dodam ze byłem na kompie nic pie pokazal - ale do pewności wymieniłem świece i cewki - moje pytanie czy da się to sprawdzic jakimś programem co może być uszkodzone a może ktoś spotkał się z taką dolegliwościa i wie co można zrobić !!!!!
Opublikowano
Wtryski lub przeplywomierz.

Trza by było sprawdzić status w inpa ;)

rozumiem ze status w inpa trzeba zrobic w czasie rzeczywistym jak bedzie falował na obrotach??? tylko to dzieje sie sporadycznie i trwa chwile !!!

Opublikowano
I tu jest duzy problem bo tak jak pisałem dzieje się to bardzo rzadko i trwa krótko jest to zaraz po odpaleniu, :(