Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie świeżo się zarejestrowałem ale bmw siedzi w mojej głowie już długo , ok bez ckliwości, , posaidam e30 325i z ABSEm , przerabiam intensywnie ten samochód , goły już jest , siedze teraz przy instalacji, usunołem większość wiązki elektrycznej która mi do niczego nie jest potrzebna, BC, tzw - wegfahrsperre, i między innymi sterownik , czujniki i całą wiązke ABS, siedzi mi jedynie pod maską sama pompa do której nie dochodzi już prąd , ale pozostają przewody hamulcowe z każdego koła ze zbiorniczka itp które wchodzą w pompe, teraz tak , ja niechce tej pompy więcej czy ktoś się bawił w coś takiego czy też może ktoś posiada wersje e30 w tym motorku bez abs fotka mile widziana, pozostałe e30 jakie posiadam posiadało również abs więc niemam porównania jak ją usunąć
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Musisz kupić SERWO i pompę hamulcową bez ABS i ją zamontować. Pompa bez ABS ma 4 wyjścia, na każde koło oddzielnie.

No a resztę wyrzucasz...

PZDR>