Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

problem jest taki ze mialem uszkodzone radio no i wymienilem je na uzywane, niestety ma zakodowane inne funkcje,

a mianowicie:

- nie dziala bluetooth (wczesniej telefon mi sie laczyl przez niego i moglem gadac przez zestaw glosnomowiacy)

- nie pokazuje czujnikow parkowania na monitorze (tylko slychac dzwiek w glosnikach)

- opcje ustawien klimatyzacji sa okrojone (nie wykrywa 2 stref oraz webasto)

- jak podpialem kabel to przez impe mi pokazuje ze radio ma inny przebieg niz reeszta auta oraz inna wersje oprogramowania), stan licznika ogolnie w niczym mi nie przeszkadza wiec to mozna pominac

- jak uruchamiam auto to pokazuje sie komunikat ze headup display jest zle skonfigurowany, ale ja go wcale nie posiadam, wiec deaktywowac headup display by sie przydalo

tak wiec jesli ktos wie czym i jak to naprawic to prosze o pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wielkie dzieki,

jakos mi sie udalo, choc nie wiem dokladnie jk to zrobilem bo probowalem wiele razy :)

co by nie bylo wszystko smiga jak dawniej, tak wiec jeszcze raz dzieki :D

Opublikowano

Chyba tak choc pewnosci nie mam

bo wchodzilem tam w comfort mode wpisalem vin pozniej done no i dodatkowo probowalem wszystkimi dostepnymi tam przyciskami wiec dokladnie nie pamietam co zrobilem bo ogolnie jak malpka wszystko klikalem co moglem :)

ale chyba nie najgorzej mi wyszlo jak na pierwszy raz

• 3 lata później...
Opublikowano
Witam kupiłem bmw f10 520d z 2010 roku mam podobny problem auto ma usb aux czujniki bluetooth ale poprostu mi nie wyswietla ttwlwfonu ani usb i czujniki tez słychać ale nie pokazuje mozesz podpowiedziec mi co to moze byc i jak to naprawić
Opublikowano
Ale ja ten problem to mialem w E60. I u mnie wtedy na wyswietlaczu zupelnie nic nie wyswietlalo.