Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Temat ma na celu zbieranie informacj odnosnie przebytych usterek i kosztow napraw dla uzytkownikow, ktorzy juz maja modele 9x i dla uzytkownikow ktorzy beda sie w nie przesiadac. Prosze o nie komentowanie i o nie zadawanie pytan od tego jest tworzenie osobnego tematu jesli takowy juz nie byl poruszany.

Administracje prosze o przyklejenie tematu ewentualanie wprowadzenie podobnego tematu dla pozostalych wersji nadwoziowych.

strukture dodawania usterek proponuje czytelnie i nastepujaco.

model auta / silnik / przebieg km powstania usterki / koszt czesci / koszt czesci z robocizna

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
też tak właśnie myślałem, ale nie chciałem tak pierwszy asocjalnie zabłysnąć :D sam wydaje kokosy na moje bumcie i wiem z czytania przez lata stron tego forum, że nie tylko ja tak mam :) napisałbym się na śmierć - a w ogóle to po co komu taka dokumentacja serwisowa forum? chyba tylko jako dane do jakiś badań rynku czy coś...
Opublikowano

no to musicie codziennie auto naprawiac skoro nie chce wam sie tych kilku informacji zamiescic.

Gratuluje udanego egzemplarza auta :duh:

Opublikowano
kolego jak sobie wyobrażasz taki temat? że każdy tu wrzuca byle wizytę w serwisie, jak wszyscy zaczną tu pisać to i tak niczego nie znajdziesz.... z resztą komu by się chciało to potem czytać?
Opublikowano
poza tym jeśli ktoś odkopie temat po roku czy dwóch to ceny bedą nieaktualne. Przykład: za turbospreżarkę w ASO zapłaciłem ok 3400 PLN 1,5 roku temu, teraz kosztuje prawie 6 kPLN

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
no to musicie codziennie auto naprawiac skoro nie chce wam sie tych kilku informacji zamiescic.

Gratuluje udanego egzemplarza auta :duh:

Mój egzemplarz jest bardzo udany, dziękuję :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja też nie narzekam na usterkowość, moje autka są zawsze w najlepszym stanie :D poza tym mam lekki odchył i np zmieniam olej i 3 razy podczas jednego przewidzianego przez auto interwału, wymiana hamulców to zawsze komplet, klocki, tarcze, materiał połączeniowy, opony jeżdże max do 3.5 mm i tego typu. nie za wiele mógłby ktokolwiek z takiej listy wyciągnąć a i ja nie chciałbym nagle zobaczyć tego na raz, mogłoby mnie to zdołować :D