Skocz do zawartości

dziennik napraw e9x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Temat ma na celu zbieranie informacj odnosnie przebytych usterek i kosztow napraw dla uzytkownikow, ktorzy juz maja modele 9x i dla uzytkownikow ktorzy beda sie w nie przesiadac. Prosze o nie komentowanie i o nie zadawanie pytan od tego jest tworzenie osobnego tematu jesli takowy juz nie byl poruszany.

Administracje prosze o przyklejenie tematu ewentualanie wprowadzenie podobnego tematu dla pozostalych wersji nadwoziowych.

strukture dodawania usterek proponuje czytelnie i nastepujaco.

model auta / silnik / przebieg km powstania usterki / koszt czesci / koszt czesci z robocizna

pozdrawiam

Opublikowano
Sorry, komu się chce w to bawić? :duh:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
też tak właśnie myślałem, ale nie chciałem tak pierwszy asocjalnie zabłysnąć :D sam wydaje kokosy na moje bumcie i wiem z czytania przez lata stron tego forum, że nie tylko ja tak mam :) napisałbym się na śmierć - a w ogóle to po co komu taka dokumentacja serwisowa forum? chyba tylko jako dane do jakiś badań rynku czy coś...
Opublikowano
  • Autor

no to musicie codziennie auto naprawiac skoro nie chce wam sie tych kilku informacji zamiescic.

Gratuluje udanego egzemplarza auta :duh:

Opublikowano
kolego jak sobie wyobrażasz taki temat? że każdy tu wrzuca byle wizytę w serwisie, jak wszyscy zaczną tu pisać to i tak niczego nie znajdziesz.... z resztą komu by się chciało to potem czytać?
Opublikowano
poza tym jeśli ktoś odkopie temat po roku czy dwóch to ceny bedą nieaktualne. Przykład: za turbospreżarkę w ASO zapłaciłem ok 3400 PLN 1,5 roku temu, teraz kosztuje prawie 6 kPLN

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
no to musicie codziennie auto naprawiac skoro nie chce wam sie tych kilku informacji zamiescic.

Gratuluje udanego egzemplarza auta :duh:

Mój egzemplarz jest bardzo udany, dziękuję :mrgreen:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
ja też nie narzekam na usterkowość, moje autka są zawsze w najlepszym stanie :D poza tym mam lekki odchył i np zmieniam olej i 3 razy podczas jednego przewidzianego przez auto interwału, wymiana hamulców to zawsze komplet, klocki, tarcze, materiał połączeniowy, opony jeżdże max do 3.5 mm i tego typu. nie za wiele mógłby ktokolwiek z takiej listy wyciągnąć a i ja nie chciałbym nagle zobaczyć tego na raz, mogłoby mnie to zdołować :D