Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beżowy środek miała moja kumpela w e92 i to jest koszmar!! Ciągle niebieskie siedzenie od dżinsów, a zimą błoto na wykładzinie.

a no to może być problem, trzeba dbać o te siedzenia, bo kolor ładny - zwłaszcza do ciemnego autka, ale wymaga podwójnej opieki :)

Też bym wolał niższy przebieg, no ale co zrobie :) to nie jedyne kryterium decydujące o stanie samochodu... :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wujek, może stworzymy Koło Wzajemnej Adoracji "Wysokich Przebiegów" ? :mrgreen:
Opublikowano
Ja Porschakiem w ciągu 4 miesięcy zrobiłem ponad 15 000km :D Większość co prawda trasy, ale fun niesamowity :twisted:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przecież auto jest po to by nim jezdzic, a nie kitrac w garazu i martwic się, że jak nabiję przebieg to pozniej nie sprzedam, albo sprzedam za psie pieniądze :mad2:
Opublikowano

Minu$ przeprszamy za offtopa, oczywiście autko masz wspaniałe dlatego ostatni wątek i ide spać:)

- houek: tak, możemy zrobić takie kółko:D albo skręcić przebieg o 120k:P + nowa książka + legalizacja przebiegu, koszt: 2k pln, zysk.... :)

- KoKos: jeśli w końcu kupie kiedyś porsche to 10k km, zrobie w dwa tygodnie, mam plana na porsche euro trip... :) - ale korzystaj, na zdrowie Ci :cool2:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Minu$ ile płacisz w holandii podatku za to autko?? 400 euro na kwartał czy lepiej?? A i jak to robisz ze jezdzisz na polskich rejestracjach??
  • 2 miesiące temu...