Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do Was znawców którzy zmieniali już zwykłe zderzaki na m-pakiet w e90

Mam do kupienia kompletne zderzaki przód , tył oraz progi kompletne z kratkami itd .

Czy oprócz niżej wymieionych elementów coś jeszcze jest mi potrzebne do prawidłowego założenia zestawu ?

- Kanał Hamulca R

- Kanał Hamulca L

- Obudowa Filtra z węglem aktywnym

- Adapter Ekranu Przód

- Uszczelka R

- Uszczelka L

- Nadkole R

- Nadkole L

- Prowadnica Tylnego Zderzaka R

- Prowadnica Tylnego Zderzaka L

- Klips 6 x

- Nit 5 x

- Nadkole Tylne R

- Nadkole Tylne L

- Płyta Ochronna 6 x

- Prowadnica Zderzaka R

- Prowadnica Zderzaka L

Opublikowano

Tu trochę poczytaj :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=110231

Ślizgi/prowadnice są nie konieczne podobnie z tlnimi nadkolami ale to są tanie rzeczy więc lepiej założyc i mieć jak w oryginale.

A coś ty wymyślił z:"Obudowa Filtra z węglem aktywnym" bo w e90 przed liftem nie mialo takiego miejsca :roll:

A płyta ochronna to chodzi ci o osłonę silnika? Jesli tak to do swojej możesz dokupić tzw. adapter.

Opublikowano

Dzięki za pomoc

Nie zabardzo wiem o co dokladnie chodzi w tej liście bo ja jej nie robiłem. Poprosiłem osobę która pracuję w ASO aby zrobiła mi tzw . zestaw doposażeniowy do m-pakietu do e90

Ale wiadomo jak to jest , lepiej zapytać znawców :) bo jakoś nie chce aby zdarzyło się tak że zderzaki pościągane a mi jednego elementu braknie :)

Ogólnie części nie są drogie a nawet jak coś zostanie to zawsze można zwrócić