Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy miał ktoś problemy z panaramą swoim Bmw? Przy predkości 60 km/h slychac juz wiatr i nie pomaga nawet zasłonięcie rolety, może troche ciszej ale dalej słychać. I te stuki, puki trzaski. Wykryłem ze od stron posażera jest luz na szybie bo jak przytrzymam ręką to czuje jak ta szyba chodzi, ma poprostu luz.

Dodam jeszcze,że kolega ma rowniez panoramę w swojej E61 ale tam jest cichutko jakby jej wogle nie bylo.

Może ktoś pomoże w tej kwestii....???

Opublikowano

Może masz jakieś uszczelki już na tyle wysuszone i nieszczelne, że robią się minimalne szpary i stąd ten szum powietrza.

Ja mam większy problem ponieważ jedna szybka ta mniejsza mi się nie zamyka. Czy zna ktoś może jakiś serwis w okolicy trójmiasta?

A może da się to zrobić samemu? Czytałem już w innych postach ale nikt nic mi nie odpowiedział.

Opublikowano

Witam

Nie wiem ale chyba na ten temat wątek widziałem na jakimś zagranicznym forum na temat serii 5 , wogule to z tą panoramą są podobne problemy jak z tylną szybą wiązki.....

tu masz link do tematu http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=141468

Pozdrawiam

TL

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

Witam ja miałem małe problemy z panorama

Po za kupie siedziałem w środku i przez przypadek uchyliłem obydwie szyby ale zamknęła się tylko już duża

u mnie bynajmniej dało się tą duża nawet schować i po schowaniu w rowkach po środku dachu z dwóch stron masz takie suwnice one powinny chodzić elektrycznie ale ze zazwyczaj ludzie otwierają a nie uchylają z biegiem czasu się zastoją i trzeba ręcznie go zamknąć . I po kłopocie

Pozdrawiam