Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie:-) ostatnio przypadkiem wpadłem na to forum, więc pomyślałem ,że będzie tutaj dużo fanatyków, mechaników i osób które znają się bardzo dobrze na BMW hehe.

Pytanie moje brzmi czy jest realne kupić ww BMW do 41000zł bezwypadkowe, w dobrym stanie;-)? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Rafał.

Opublikowano
X3/X5 ? Realne, ale trzeba będzie pewnie pogodzić się z przebiegiem + 200 tys km i rocznikami w okolicach 2001/2 -2003/4 w zależności od modelu, wyposażenia , silnika itp itd
Opublikowano
Jak tak przeglądam to rzadko kiedy przebieg dobija do 200 tyś km roczniki no od 2001 ale to x5, czyli jest to realne:-)? bardzo mnie to cieszy X3 widzę ,że są nowsze i tańsze ale nigdy nie ma się dokładnej pewności hehe więc najważniejsze zawsze brać i sprawdzać numer Vin tak?
Opublikowano
Ok! dziękuje za odpowiedź czyli jak można się domyślić na "naszej" stronie aukcyjnej większość aut musi być pokombinowana skoro takie ceny są ;-)
Opublikowano

Różnie jest , u nas auta jednak są tańsze, więc może być, że ktoś sprzedaje dobre auto w polskiej cenie.

A no i nie spodziewaj sie auta bezwypadkowego-niemalowanego itp itd mowa o 9-10 letnich egzemplarzach...