Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam posiadam bunie 520 i z 98 roku ..... zaczynając temat to powiem tak została uszkodzona głowica pekła w 2 miejscach kupiłem 2 z anglika uzywaną została sprawdzona wszystko ok autko zostało poskładane ii teraz za czyna sie problem wczesniej dawała cisnienie do ukladu po wymiane głowicy powino byc ok ale tak nie jest mechanik załamane rece pompa wody termostat wszystko nowe a w dalszym ciągu cos nie gra dalej nie chce sie otpowietrzyc do konca wisko sprawne rozkladam rece co moze byc nie tak .... widzialem ze na postach jest problem z otpowietrzeniem moze to stwarza problemy panowie pomuzcie dajcie jakies wskazówki
Opublikowano
chciałem jeszcze dodac ze mam gaz nówke na którym zrobiłem 1000km i wtedy zaczely sie problemy
Opublikowano

Pisałem Ci żebyś edytował posty jak chcesz coś dopisać bo robi się bałagan.

Jeśli działo się to po założeniu instalacji, to zrób tak jak mówiłeś w poprzednim temacie. Omiń wszystkie węże które idą na reduktor.

Możesz też spróbować odpowietrzyć tak jak pisałem. Przód wyżej od tyłu.

PS. Popraw też pisownię. Bo tragicznie się to czyta :lol: