Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jestem nowy i jeżeli ponawiam temat to przepraszam ale nie znalazlem nic konkretnego.. moje pytanie jest jak w temacie.. co polecacie do E46 320i, 150 KM? myślałem o stagu 300 z wtr. hanna zielonymi, ale gazownik namawiam mnie na instalacje AEB i z takimi też wtryskiwaczami.. Mało informacji znalazłem na jej temat.. może ktoś użytkuje i da jakaś dobrą rade?? Jwśli nie to co polecacie?
Opublikowano

Stag 300 ISA2, AC R01, Hana pewnie zielone.

Sam użytkuję Stag 300+, Zavoli N i Hana czerwone, ale to będzie zdecydowanie za mało jak na 170 KM.

No i "założyciel" odpowiedni, oczywiście.

Opublikowano
Witam... póki co to wstawiłem po namowie gazownika Stag ISA 2 + KME silver+ hana zielone. Po "testach" wyszlo to bardzo fajnie jesli chodzi o moc.. zadnych spadków nie czuje, kręciłem go naprawde wysoko (czerwone pole) i nie było żadnego przerywania itp.. Troche ten KME mi nie pasuje ale zobaczymy.. umowilismy sie tak ze jesli bede nie zadowolony to wstawia mi to co ja chce. Ostateczny werdykt podam po kilku tys km. zapłaciłem 3,5 tyś. zbiornik w kole, wlew pod klapka..
Opublikowano

Zestaw całkiem niezły. Wtryski super, ale wybrałeś trochę za duże dysze - do 150KM lepsze czerwone. Z reduktorem można było lepiej trafić, ale ten powinien dać radę na styk.

Gazownik robił strojenie instalacji na drodze? Obserwuj kontrolkę check engine czy się nie zapala. Jeśli się czasem zapali to instalacja jest bardzo źle wystrojona i trzeba ustawiać na nowo.