Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem tutaj nowy, ale chciałem się Was poradzić w kwestii kupna tego dokładnie auta. http://www.powindykacyjne.autotrader.pl/pp4/details,1748337698,120115749.asp Samochód jest autem poleasengowym, krajowym, widziałem opinię rzeczoznawcy, miał malowany tylny zderzak który uszkodzony został jak się dowiedziałem w salonie w transporcie, zanim auto zostało odebrane przez kupującego. Samochód prezentuje się bardzo dobrze, ale zastanawia mnie cena. Myślałem, że uda mi się wytargować coś, tymczasem sprzedający niechętnie schodzi z ceny (89 000 BRUTTO). Warto szukać dodatkowych pieniędzy na to auto, czy poszukać czegoś w lepszej cenie? Zależy mi żeby auto było krajowe i po faceliftingu... Pozdrawiam.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kolego nie ten dział, przenoszę
Opublikowano
witoold92 ja w listopaniedzie 2011 kupilem bardzo podobny samochod i zapłacilem za niego 84000 brutto. Auto tez z polskiego salonu bezwypadkowe,pierwszy wlasciciel, z troche lepszym wyposazeniem i podobnym przebiegiem. Ja kupilem w BMW ZDUNEK w Gdansku.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto godne uwagi - widziałem ekspertyzę DEKRY, wszystko co pisze sprzedający jest prawdą. Co do ceny - za dobre auto trzeba zapłacić...
Opublikowano
Widziałeś ekspertyzę dekry, czyli byłeś oglądać ten samochód? Ja narazie nie mam takich środków, liczyłem że uda mi się zejść z ceny trochę i po odjęciu 6 000 z VATu byłbym na swoim, ale muszę trochę poczekać.