Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem jakis czas temu szfagier powiedział że wykasuje mi inspekcje w aucie, tak skutecznie to zrobił że teraz nie wyswietla mi monitor navi.

Po przekręceniu kluczyka otwiera sie monitor , radio działa, ale nic nie wyświetla.

Pomóżcie co robić !!!

PS;Szfagier ma zakaz dotykania sie do samochodu

Opublikowano
hehehe, nie pękaj. Nagraj sobie softa... np v32 nocdzien i włóż do czytnika DVD... i powinno się naprawić. Jakby zginęła perspektywa to musisz wejść w ustawienia navi (w radiu) i aktywować Pespektywe.
Opublikowano
hehehe, nie pękaj. Nagraj sobie softa... np v32 nocdzien i włóż do czytnika DVD... i powinno się naprawić. Jakby zginęła perspektywa to musisz wejść w ustawienia navi (w radiu) i aktywować Pespektywe.

Dzięki za rade, troszku poszperałem i okazuje sie że jest wiele wersji V32( np: http://chomikuj.pl/berciu/BMW+Nawigacja/Navigacja+MK4+SOFT) , tak się zastanawiam która jest ta sprawdzona wersja spolszczona przygotowana do wypalenia..

Co z tym nagrywaniem, musi byc duble layer?