Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszytkich. Mam problem otóż wychodzi mi rdza od strony pasażera głównie progi odkreciłem fotel podwinoiłem dywanik i co zobaczyłem masakre:( pełno jest rdzy jak uderze srubokretem wpadnie na wylot jak go kupiłem było ładnie było od spodu posmarowane chyba biteksem (taka guma) teraz to jest wszytko odkleja i jest koszmar co z tym zrobic na podłoge wstawić blache i to wszytko zasmarowac? a co z progami te progi sa metalowe? one w srodku sa puste dzis odkleiłem ta gume włozyłem reke to wyciagam tam z tone zrdzy piachu itp. koles zrobił tak alby było a teraz wszytko wychodzi co zrobić ?:(aha i tylko tak jest od str pasażera od kierowcy jest gitara
Opublikowano

no kolego czeka cię solidna blacharka

podłoge musisz oczyscic ,skorodowana blache wyciąć i wspawać nową potem dobrze zabezpieczyc i uszczelnic ,a progi j jak niewielkie ogniska korozj to latki lub wmiana na nowy

Opublikowano
no kolego czeka cię solidna blacharka

podłoge musisz oczyscic ,skorodowana blache wyciąć i wspawać nową potem dobrze zabezpieczyc i uszczelnic ,a progi j jak niewielkie ogniska korozj to latki lub wmiana na nowy

ale jak wyminie na nowy? trzeba wycinać? gdzie kupie na allegro?