Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podejrzewam że ten temat był już nie raz poruszany ale mam pewien problem posiadam BMW E60 3.0d

stała się przykra sprawa gdyż wysiadły mi wszystkie wtryski które oczywiście dałem do regeneracj i po regeneracji wtrysk/i stuka/ja u gościa który regenerował wtsryski na maszynie chodziły lecz na aucie nie. Na jednym z regenerowanych wtrysków był kąpletny brak reakcji po czym zamówiłem wtrysk na allegro o tych samych numerach Boscha jest lepiej lecz stukanie nie ustało co robić dalej ?? Na 99% jest to jeszcze któryś z wtrysków lecz w pobliżu nie ma żadnego specjalistycznego komputera na dodatek zaczeła harczeć turbina czy to też może być od wtrysków ?? wszystko zaczeło się po regeneracji a do silnika nic nie wpadło jeśli ktoś miał taki przypadek proszę o pomoc bo jak narazie jeżdże od mechanika do mechanika.

Poczytaj viewtopic.php?f=73&t=117891

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.