Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Mam opadniety tylni zderzak jest szczelina miedzy zderzakiem a karoseria i chcialem zapytac czy jest mozliwa regolacja tym zderzakiem?? Czy raczej kupic drugi urzywany.

Uzupełnij temat w taki sposób aby każdy wiedział o co pytasz, temat w tej postaci nadaje się do śmietnika

Opublikowano

Siema! Jak ci bardzo przeszkadza ta przerwa to masz dwa wyjscia:

1. zdjac zderzak, oczyscic karoserii ze sladow rdzy, babelek itd, w skrocie by bylo gladko w miejscu gdzie sie spotyka karoseria ze zderzakiem. Zwroc uwage na miejsca mocowania zderzaka do karoserii czy uchwyty nie sa polamane a otworki sa szczelne... zalozysz wszystko z powrotem i powinno ladnie pasowac....

2. tak jak ja zrobilem.... (bo mi sie nie chcialo zdejmowac zderzaka): kup klej do szyb czarny. Naniesc sobie na wskazujacy palec i zaczynaj ostroznie wciskac w te szczeline. Tylko nie za gleboko.... tak by ladnie jedno w drugie przechodzilo. Jak wyschnie po kilku dniach moze nadmiar zdjac tarcza do kleju. Jak chcesz moge zrobic fotke jak u mnie wyszlo....

pozdrawiam

Opublikowano

ja juz tak mam ze musi byc wszystko jak orginalnie lubie jak wszystko jest tak jak powinn.Nie wiem jak sie tu wstawia zdjecia bo bym wstawil i pokazal jak to wyglada.Jeden bok i prawie na calym tyle jest opadniety. Zderzak nie jest montowany na zaczepach karoseria ze zderzakiem??

Ja też lubię wszystko w oryginale czyli wg. regulaminu

viewtopic.php?f=72&t=117890

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.