Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, zacznę od tego że dopiero co kupiłem moje upragnione E36. Jestem nad morzem tu gdzie kupiłem auto, do domu mam jakieś 400 km. Auto kupiłem w piątek, problemem było brak podświetlenia licznika oraz panelu pokręteł od nawiewu, i nie było pozycyjnych z prawej strony (przód i tył). Postudiowałem internet, i przyczyną był spalony bezpiecznik, wymieniłem na taki sam, wszystko działa właściciel happy, jednak pojawił się dziwny odgłos z okolic klimatyzacji i radia, który zignorowałem, pozostawiłem auto na noc, wstaje rano idę do auta po buty a otwierają się tylko drzwi kierowcy (nie działa centralny zamek) - padł akumulator do 0. Moje pytanie jest takie co to za odgłos, czy to grozi, i czy to ten odgłos rozładowuje akumulator. Czytałem gdzieś na forach że taki odgłos może być do 15 minut, że chłodzi to coś tam w klimie, tylko że ja mam klime w pokrętłach (nie klimatronic). I teraz naładowałęm aku, i rozłączyłem klemy, w środę chcę wracać do domu i nie wiem czy mogę jechać, czy nie bedzie jakiegoś zwarcia itp. Bardzo, ale to bardzo proszę o pomoc. Jestem na forum nowy, za chwilę znajdę odpowiedni temat i się przywitam, ale zależy mi na pomocy, bo chcę szczęśliwie dojechać do domu, liczę na pomoc "maniaków" E36.

Pozdrawiam!

Edytowane przez piatek69
Opublikowano
a nie jest to przypadkiem problem tego wentylatorka który miesza powietrze, czytając forum były takie przypadki, że wyjmowali panel klimy, czyścili ten wentylatorek i problem znikł, i moje pytanie czy mogę jechać z takim stanem rzeczy ...