Skocz do zawartości

318is z tlumikiem supersport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy moze ktos mi udzelic informacji na temat firmy supersport gdyż mam okazje niedrogo kupic puszkę

"supersport supersound gmbh " Czy to dobry tlumik ? w jakich przedzalach cenowych chodza ? daja ladny efekt akustyczny?

Opublikowano
kolego bierz bo gruba kase kosztuje,bardzo dobra firma,albo jak nie chcesz ja wezme,dzwiek kozak cenowo to klasa supersprinta za sama koncowa puche do isa 600-800zl za idealny stan ,oczywiscie mowa o uzywce
Opublikowano

Wiadomo, de gustibus on disputandum.

Ja uważam, że takie rury to zbrodnia i wieśniactwo. Montują bambry takie pierdzące zwisy i potem zbierają tym siano z wiejskich pól. Widać z daleka, że wszystko tam odstaje. Kolego błagam, nie rób tego :nienie:

(Powyższa opinia jest moja. Jeśli Twoja jest inna, to możesz bez skrępowania zachować ją dla siebie)

Opublikowano
  • Autor
nawet jeśli jest to tłumik najwyższej klasy za kilkaset złotych to tez tak sadzisz?
Opublikowano
za kilkaset złotych

Mylisz kasę z klasą. Złota keta a la Wania Rusek może kosztować kilkadziesiąt tysięcy, to znaczy, że też byś założył?

My już chyba kolego te temat wałkowaliśmy, co? Vide http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=68&t=173314&p=1248274#p1248274