Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie...

hehe - no niestety nie bo jeszcze w wydziale komunikacji w KRK mnie nie bylo :twisted:

Opublikowano

Dzięki :D

Opony takie jak auto wyszło z fabyki:

Opona przód 205/45

Opona tył: 225/40

PS: jak tam szykowanie się na tor idzie ;) :?:

Opublikowano

HEHE spostrzegawczy :cool2:

Zmiana bo auto w przyszłym tygodniu zmienia właściciela ale wszystkiego sie dowiecie tu na forum po finalizacji :wink:

Z reszta sam się zapewne pochwali.

A auto sprzedaje tak jak wyszło z fabryki z ORI felgami też fajnymi 18-stkami rzadko spotykanymi :)

PS: także jak coś to polecam:

http://allegro.pl/felgi-asa-tec-18-5x120-bmw-e90-e92-e46-e87-bbs-i2228812405.html

Opublikowano
...czym przyjedziesz na zlot ?! :)

STI?! ... :)

Nie wiem :mrgreen: :!: :?:

Subarka STI odjechala wczoraj a dzisiaj BMW E81 ...

Szukam auta :twisted:

Nowy właściciel e81 napewno sie tu pochwali ... loko888 szerokości i bezawaryjnosci :wink:

Opublikowano
Jedynka nie jezdzi po Krakowie ? wczoraj widziałem właśnie białą wypucowaną z czarnymi felgami i czarną szybą na alejach

Widać inna :wink:

"Moja" jeździła ostatnio w sobote i dzisiaj gdzie odjechała na drugą strone Polski do okolic Szczecina.

Z tego co widziałem to biała jedynka będzie na Poznaniu :)

Dokładnie tak kol. loko888 ma nia przyjechać :)

Opublikowano

Witam :)

Jedynka cało i zdrowo dotarła do Szczecina :D Klagosz raz jeszcze dzięki za udaną transakcję :handshake: Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia... w Poznaniu :twisted: :dance:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Już niebawem zapraszam wszystkich do nowej galerii e81... :wink: Pozdrawiam ! :twisted: