Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,wracam z tematem zegarów w BMW e 38 , a między innymi nie wyświetlają sie przejechane kilometry,ani licznik kilometrowy główny,brak wyświetlania temperatury,nawet naciskając dwa przyciski na zegarach w celu uzyskania testu żadnej reakcji ani poruszenia się wskazówek,dodam że gdy przełączam na przełączniku od kierunkowskazów to pojawiają sie tylko dwie pionowe kropki i nic poza tym.Odłączałem licznik i poprawiałem kostki ale to nic nie dało. Kupiłem te auto 2 tygodnie temu i nie znam jeszcze jego ale widzę że zegary są od anglika więc może w tym jest problem. Pomóżcie koledzy bo już sam nie wiem co mam robić czy kupić używkę europejską czy dać te zegary do regeneracji. :cry2: :mad2:
Opublikowano
witam w moich zegarach też padły częściowo piksele sam próbowałem naprawiać lecz nic dodatkowo jeszcze je popsułem kupiłem drugie od anglika i działał tylko zegar od temp. silnika.W twoim przypatku może lepiej oddać je do naprawy,z tego co wiem każde zegary są dedykowane do danego auta i po założeniu drugich przeważnie coś nie działa.Więc może lepiej odrzałować trochę kasy i naprawić to bo kupować drugie to szkoda kasy i raczej efektu nie będzie pozdrawiam.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
kupiłem zegary od anglika i ku mojemu zdziwieniu wszystko działa super,wszystkie pixele kazdy wskażnik a mało tego to i niedziałający wcześniej komputer BC przy radiu tąż zaczął działać i wyświetla mi wszystkie opcje. Zapłaciłem niedrogo bo 65 zł a efekt jest nieporównywalny