Skocz do zawartości

E61 525i do sprawdzenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-525-bmw-525i-2006r-sprowadzona-C23156718.html

Co o tym sądzicie? Sam sprowadzam auta i ta cena jest podpadająca.Nie ma szans sprowadzić za tą cenę z tego roku. Dzwoniłem do gościa i niby wszystko jest ok tak jak w opisie. Chciałem podjechać zobaczyć ją ale dopiero 10tego będzie na miejscu bo jest na urlopie. Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Jedyna opcja to papiery od skasowanego auta,następnie przeszczep do kradzionego.

Ale to tylko mój domysł.

Opublikowano
  • Autor
W sobotę mam zamiar tam podjechać ale pewnie się nagle okaże że już sprzedane :) Pewnie znajdzie się ktoś co wpłaci np zaliczkę :)
Opublikowano
W sobotę mam zamiar tam podjechać ale pewnie się nagle okaże że już sprzedane :) Pewnie znajdzie się ktoś co wpłaci np zaliczkę :)

Albo faktycznie szukają frajera na zaliczke.

Opublikowano
Gubin słynie z tanich aut i widziałem wiele ogłoszeń takich okazji kiedy szukalem SUVa. Nie wiem co to za przekręt ale za daleko mam żeby robić takie wycieczki i się przekonać na własne oczy.
Opublikowano
  • Autor
Gubin słynie z tanich aut i widziałem wiele ogłoszeń takich okazji kiedy szukalem SUVa. Nie wiem co to za przekręt ale za daleko mam żeby robić takie wycieczki i się przekonać na własne oczy.

Ja mam 100 km i jak się uda to w sobotę podjadę. Zdam relację z wyjazdu :) Dodam że gość coś wspominał o zaliczce ale został wyśmiany.

Opublikowano
Zadzwoń przed wyjazdem bo może się okazać, że został "sprzedany"
Opublikowano
  • Autor
Zadzwoń przed wyjazdem bo może się okazać, że został "sprzedany"

Powiedział, że 10tego jest na miejscu i wtedy można zobaczyć auto. Od środy zacznę dzwonić i zobaczymy. Chyba że juz jakiś np. handlarz czeka tam z lawetą..

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
za tyle to można do roboty dojechanego przodem kupić ale 2004 rok.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
  • Autor
za tyle to można do roboty dojechanego przodem kupić ale 2004 rok.

Oglądałem ostatnio 525d 2004 rok sedana w niemczech za 8000 euro. Nawet w niezłym stanie był ale wyposażenia zero. Jak się uda to zobaczymy co ta przedstawia

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

pewnie tyle ile cena.

ale jak masz blisko to zawsze można nowe doświadczenie nabyć :D

Opublikowano
  • Autor
pewnie tyle ile cena.

ale jak masz blisko to zawsze można nowe doświadczenie nabyć :D

Mam jakieś 100 km czyli to nie problem, tylko pytanie czy jeszcze będzie lub czegoś gość nie wymyśli

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
VIN byś załatwił to zobaczymy czy taka z fabryki wyjechała.

Opublikowano
Takie auto jeśli coś sobą przedstawia to się kupuje chyba zanim się ukaże ogłoszenie. Jeśli poczeka do soboty....