Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprawdzenie geometrii w Auto Fus 220zł - tyle podali mi dzisiaj za sprawdzenie jej przed zakupem auta.

To może jakąś chwilową promocję mają albo złą pozycję z cennika Ci podali, bo pytałem o to samo kilka miesięcy temu i w FUSie chcieli ponad 600 zł, w Inchcape zresztą też coś w tych okolicach (minimalnie taniej). Albo jedną rzeczą jest sprawdzenie geometrii, a inną sprawdzenie + korekta.

Napisałem sprawdzenie - i tak jest, prawdopodobnie ustawienie kosztuje inaczej...

Opublikowano
final taki ze po ustawiniu zbierznosci kierownica sie wyprostowala, a nastepnego dnia trakcja tez sie naprawila wszystkie bledy samoczynnie zginely, jak juz ktos wspomnial ma czujnik polozenia kierownicy i jesli cos jest nie tak to po prostu odlancza. gdyby ktos byl ciekawy koszt naprawy w Oslo wahacz z polski 300zl wymiana 300 zl u polskiego mechanika i zbierznosc juz w warsztacie 1000zl