Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. W samochodzie E87 120d 163km mam zamiar wyciąć katalizatory bo przymierzam się zrobić nowy soft. Czy trzeba wycinać katalizatory, czy może tylko jeden wystarczy, jeśli tak to który? i czy po demontażu któregoś z nich samochód będzie kopcił? (samochód nie ma filtra cząstek stałych) Czy ktoś to już robił? dzięki za pomoc :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

o widze czestochowianin :norty:

a gdzie pozniej go sprzedajesz?

moze bardziej kopcic ale to juz nie wiele znikomo,dpf lapie wszytsko ,ale na szczescie go nie masz :norty:

bedzie bardziej turbine slychac,gdzie robisz virusa?

Opublikowano
Dopiero w maju zeszłego roku go kupiłem. Zamierzam robić w Katowicach "dynosoft" to wiem że bedzie turbinę słychać, ale czy będzie kopcił?? Byłem na hamowni w cze-wie i podczas testu troche pomieszczenie wypełniło się dymem;/ trochę mnie to martwi, a auto nie ma przejechane nawet 100 tyś km.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kazdy diesel kopci chyba ze ma dpf ,moze wiecej kopicic!!

odradzam ta firme ,mam zanjpomych co sa zawiedzeni ,ale to juz Twoja decyzja :norty:

gdzie byles na hammowni(jak cena) ile Ci pokzal?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tak ,ale to kazdego inwidualna sprawa gdzie zrobi ,kiedys to dobrze robili!

jak to mowia ile dup tyle zdan u mnie akurat znajomi mi odradzili i dlatego we wrocku bede robil albo w wa wie

Opublikowano
Robiłem w cz-wie, koszt 150zł. Wyszło ze ma 159,4 KM i 324,1 Nm. Dobry znajomy ma e46 compact 2004r i ma przejechane ponad 170 tyś km i w ogóle nie kopci za to dwóch moich kolegów robiło w katowicach i są bardzo zadowoleni. BMW e46 150 KM na 185 KM i BMW E46 204 KM na 285KM. Za to Krakowa mi nie polecili bo wielką kichę im zrobił;/ A jak się maja ceny we wrocku i wa-wa??