Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :8)

Czy jest taka możliwość wymiany radia cd (dwu częściowe) na nawigacje z małym wyświetlaczem z (prawej strony)?

Mam takie auto na części i właśnie w nim jest ta nawigacja z tv a w drugim bmw zwykłe radio i dlatego myślę o tej zmianie,

wiem jednak ze kostki są inne od tych paneli czy są jakieś przejściówki tych kabli??

działo by to w ten sposób?

bardzo proszę o jakoś odpowiedz z góry dzięki.

Pozdr.

Opublikowano
Jak masz dwa auta, to możesz to przenieść, dużo rozbierania, naprawdę dużo. Musisz przenieść cały monitor, wszystkie puszki z bagażnika i całą wiązkę. Pewnie trzeba będzie coś dokodować.
Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu ;)
Opublikowano
dokładki są z reguły nie opłacalne. Ale skoro masz wszystkie części, trochę wolnego czasu i minimalne pojęcie to sobie poradzisz. Tylko spokojnie, delikatnie, bez nerwów, aby nie połamać za dużo plastików i kołeczków ;)
Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu ;)
Opublikowano

Witam, na początek radze sprawdzic jaki model tunera radiowego masz w tej wersji z navi. U mnie jest najgorszy model Philipsa i bardzo chciałbym go zamienic nawet na proste radio CD...

Porównaj jak gra to które masz z tym co chcesz wkładac bo możesz sie mocno rozczarować.