Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dlaczego odtwarzacz nie wyświetla mi nazw utworów z płyty???Zdarza się że niektóre są ale bardzo rzadko.Co moze być tego przyczyną???

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Radio Business i oczywiscie ze kazda ma swoja nazwę.Na odtwarzaczu w drugim aucie bez problemu widac jak i na komputerze a tutaj nie.Na oryginalnych płytach cd widać wszystko
Opublikowano
Zasygnalizowałem podobny, ale w ograniczonej skali problem - patrz wątek "Błędy w odczycie płyt CD" (sorry, nie umiem wstawic linka). Niestety... nikt nie zgłosił swoich obserwacji. Zerknij.
Opublikowano
Czytałem ten post i teraz też zauważam iż u mnie radyjko przestawia kolejność piosenek.Na komputerze jest ok.Róznica pomiędzy Twoim problemem a moim jest taka iż oryginalne płyty u mnie działają prawidłowo natomiast wszystko nagrywane jest źle odtwarzane.Nie przeszkadza mi to jakoś mocno ale dla własnej ciekawości chciałbym wiedzieć co moze być tego przyczyną :D :D :D
Opublikowano
Ale może być wspólna przyczyna. Podejrzewam, że audio BMW może czytać płyty z własnej, zapisanej bazy danych, gdzie może po prostu są błędy. Chociaż z nagrywanymi CD może być kwestia trybu ich zapisania. Nie jestem fachowcem ale nagrywarki zapisują w różnych trybach (ISO itp). Nie wiem czy Tobie źle czyta "dokładne" kopie, czy jakieś kompilacje ("składanki"). Ja miałem jeszcze jeden objaw: napęd niektóre płyty źle czytał i źle zapisywał - ze zniekształceniami. Co ciekawe, jak zrobiłem kopię płyty to czytał lepiej!!! W ten sposób udało mi się skopiować na dysk w aucie kilka płyt, których oryginałów "nie przyjął". Umówiłem się z tym problemem w serwisie i co się okazało? Jak przed wizytą ustalałem dokładnie które CD im pokazać, to problem zniknął... Napęd zaczął czytać te płyty. Ale zgłosiłem ten problem z czytaniem tytułów i potwierdzili, że w innym aucie też tytuły są źle odczytywane. Za kilka dni jadę na przegląd po 30.000, zobaczę czy coś zwojowali.
Opublikowano
Ja tez ponagrywam na róznych predkosciach i zobaczę czy to pomoże.Jakieś czyszczenie też może zrobię :D :D
  • 8 lat później...
Opublikowano

Witam, nam problem z nazwami utworów, radio professional Alpine

Po wczytaniu płyty z mp3 pokazuje track 01 itd zamiast nazwy, po naciśnięciu przycisku lista są nazwy tylko ich nie ma zaraz po włożeniu płyty. Co może być nie tak? Proszę o pomoc