Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ktoś wcześniej miał podobny przypadek. Od kilku dni nawigacja zwariowała :) . Pokazuje pozycję auta niezgodnie z jego aktualnym położeniem. Zmieniałem ustawienia ,kasowałem adresy ,dosłownie wszelakie znane mi kombinacje. Wyciągałem płytę , wkładałem inną - nadal pokazuje nieprawdziwą pozycję. Nigdy wcześniej nic takiego się nie działo. Kto ma radę , sugestię, pomysł lub zna przyczynę usterki ?
Opublikowano
Ja mam identyczne objawy. Stało się to w czasie ostatnich mrozów. Samochód stoi w nieogrzewanym garażu. Dotychczas nawigacja spisywała się nienagannie, teraz pokazuje zupełnie inne miejsce, w którym aktualnie przebywam. Wygląda na to , że nie łapie sygnału z satelitów. Zupełnie nie wiem co robić, czy czeka mnie wizyta w serwisie ? Może ktoś spotkał się już z takim problemem. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
Opublikowano
Wyłączenie oraz odłączanie akumulatora niestety nic nie dało w tym temacie. Czy (rychu152) rozwiązałeś może problem u siebie ? .Faktycznie navi zaczęła swirować jak było dosyc chłodno.
Opublikowano
U mnie nawigacja całe szczęście wróciła do normalności. Stało się to po ustąpieniu mrozów. Zupełnie nie mam pojęcia co było tego przyczyną. Sorry , że nie mogę pomóc.