Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od jakiegos czasu chodzi mi po glowie maska i klapa w karbonie,troche drogi interes ale generalnie chodzi mi o Wasze opinie na temat wygladu,oklejanie nie wchodzi w rachube.Dodam ze kolor E90 to Black Sapphire Metalic w bezowym Srodku Futura, w czarnych chromach,czrnych felgach w M pakiecie, jak Wam obrazuje sie do tego ten karbon?Wszystkim wypowiadajacym sie w tym temacie serdeczne dzieki. Pozdrawiam.
  • Zarejestrowani
Opublikowano

Moim zdaniem nie warte wydatku z dwóch powodów:

-Będzie się mało różniła z odległości nawet 6 metrów od serii

-Jak uszkodzisz to będzie bolało finansowo, a jak sam nie uszkodzisz to ci pomogą ;/ Koledze we Wrocku w e46 dwqa razy zniszczyli maskę gnoje z czystej zawiści ;/

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Kolego żeby zakładać maskę w carbonie auto musi mieć potencjał na nią jak założysz ją samą a reszta będzie seryjna to będzie to dziwnie wyglądało auto musi wyglądać na prawdę grubo by to razem zagrało i nie mówię tu o felgach czarnych czy białych i ciemnych szybkach , ja odradzam takie eksperymenty bo skoro już pytasz o to na forum to przypuszczam ze aucie bliżej serii niż konkretnemu projektowi a to sprawdza się jednak w dobrym projekcie gdzie pod maską coś fajnego siedzi :) Pozdr.
Opublikowano
Złotym środkiem będzie obklejenie folią carbonową.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.