Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak chcesz sprzedam ci kompletny silnik ze skrzynia całymi gratami i dyfrem o przełożeniu 4.27 :)

Silnik i wszystko mam, widzisz bym pytał gdzieś czy ma ktoś do sprzedania ?:P

Opublikowano
zarzucić propozycją nie zaszkodzi :)

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

Opublikowano
zarzucić propozycją nie zaszkodzi :)

w sumie racja :) ale bardziej mi zależy na odpowiedziach :D

Opublikowano
więc miska jest wyżej w m20 :)

Henryk Reyman

Opublikowano
A wiesz może mniej więcej o ile ? i jeszcze jedno pytanko wiem ze pewnie było milion razy ale chce mieć w tym poście odp żeby potem nie szukać co może być przyczyna trudności z odpalaniem, czasem przerywaniem(na gazie również) silnika tak jak bym jechał na oparach i spalanie sięgające 16/17 litrów.
Opublikowano
wywal gaz...

Henryk Reyman

Opublikowano
na zimnym ciezko odpala czy na cieplym.. regulacja zaworow.. swiece wymien a jak sprawne to na luzne 0,8 przerwe zrob ,,palec i styki w kopulce wyczysc.. uszczelnij dolot..
Nie wazne przy czym stoisz.. Wazne jak tym jezdzisz
Opublikowano
na zimnym ciezko odpala czy na cieplym.. regulacja zaworow.. swiece wymien a jak sprawne to na luzne 0,8 przerwe zrob ,,palec i styki w kopulce wyczysc.. uszczelnij dolot..

Na zimnym, świece, palec i styki zrobione dolot szczelny, objawy mam takie i na gazie i na benzynie może być temu winna przepływka?

Opublikowano
jesli jest uszkodzona to tak.. przeplywka steruje dawkowaniem paliwa a takze zaplonem.. pewnie jest wytarta podmien od kogos a sie przekonasz w 2.0 jest z koncowka 083 do 2.5 082.. moze sie tez zacinac
Nie wazne przy czym stoisz.. Wazne jak tym jezdzisz
Opublikowano
jesli jest uszkodzona to tak.. przeplywka steruje dawkowaniem paliwa a takze zaplonem.. pewnie jest wytarta podmien od kogos a sie przekonasz w 2.0 jest z koncowka 083 do 2.5 082.. moze sie tez zacinac

długo nie pisałem bo nie miałem dostępu do neta, nie mam od kogo podmienić, zaczęły się dziwne objawy np Spaliny?? czy hust wie co wylatujące przez anty wybuch od gazu (wielka chmura czegoś białego) po za tym silnik chodzi jak w traktorze sory za chaos w poście ale spieszę się mam 5 min przerwy od pracy