Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiatm i mam poważny problem a nawet dwa. po pierwsze posiadam e 46 2004r combi 320d. ostatnio byłem w górach i auto trzy dni stało bez odpalania. w czasie powrotu do domu zauważyłem ,że wskazówka od temperatury dochodzi tylko lekko za niebieskie pole i wewnątrz auta nie jest za bardzo ciepło. ponoć to termostat ale znowu problem ponoć w tym modelu są dwa termostaty, (który wymienić i jak je sprawdzić) a może to coś innego proszę o pomoc. drugi z problemów ma się następująco podczas odpalania auta przeważnie rano na zimnym, jak je odpale to auto trochę nierówno chodzi i leciutko podskakuje, komp pokazuje błąd świec tylko, ze ja je wymieniałem z pół roku temu na nowe. jak spradzic czy to świece są winne czy sterownik.Dziękuje za pomoc. Nadmieniam, że napewno to nie dwumasa bo wymieniałem miesiąc temu razem ze sprzęgłem.